Loučení se cvičením 2012

I letos se děti které chodí na pravidelné cvičení mohly těšit na závěrečné odpoledne plné soutěží,zakončené opékáním buřtů. Letos se vyjímečně uskutečnilo uprostřed týdne. Na děti čekala stezka kde odpovídali na různé otázky z oblasti pohádek a večeníčků. Kdo ještě neuměl číst a psát,tomu pomohli ti co do školy již chodí popř. rodiče. A jaké že byli otázky? Nejvíce se děti asi zapotili u otázek,jak se jmenoval večerníček Káťa a .....? nebo kde bydlel Rumcajs s Cipískem? Na čem jezdil hajný Robátko? vzpomínáte si nebo by jste také měli problém?

Po tom co všichni prošli tuto stezku,se soutěžilo ve 2 družstvech a to v pití skleničky šťávy, pak které družstvo rychleji naplní lahev od sirupu vodou a ve skládání sirek zpět do krabičky za pomocí 1 ruky....děti neuvěřitelně fandili svým spolubojovníkům a všechny se vzájemně povzbuzovaly...bylo úžasné se na ně dívat!!

Po soutěžích následovalo hledání pokladu a klíče k němu. V truhle na každé dítko čekal malý balíček s pár mlsky :o))) A protože jsme už měli všichni hlad nakrájeli jsme buřty a šli opékat. Počasí nám přálo bylo asi 30stupňů a u toho ohně se nedalo skoro ani vydržet, ale všichni jsme to zvládli a tohle odpoledne jsme si řádně užili.

Fotografie najdete na : jurova.rajce.idnes.cz/Posledni_cviceni_2012/ a výběr fotek zde na stránkách pak tu: Loučení se cvičením 2012

 

 

 

Sportovní Klub Lošov

Svolinského 22/65
Olomouc - Lošov, 783 51
SKLosov@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode