Dětský den - Zábavné odpoledne s pohádkovou cestou

Dva roky máme za sebou a tak u Nás v Lošově pořádá "dětský den" zase SK Lošov. Před dvěma lety jsme poprvé udělali pohádkovou cestu, letos s ní pokračujeme a čeká Vás 12 stanovišť! Na koho se můžete těšit? Potkáte všechny z plakátu a určitě i další pohádkové hrdiny... nebojte, úkoly určitě zvládnete!! Na hřišti pak bude trampolína, malování na obličej i "tetování", "opičí dráha", jízda na koních...v 17h bude pěna, takže ručníky a převlečení sebou! :) Odpoledne nám pěnou ovšem nekončí, v 17h také začne hrát kapela Akverel, mělo být kácení májky, ale někdo nám ji o víkendu zkácel :(, od Hasičů mám ovšem slíbeno že ji opět postaví a kácení bude. Takže kdo chcete špekáčky na opékaní sebou :) Po setmění pak bude i ohňostroj....

 

Těšíme se na Vás

SK Lošov

 

Chtěla bych Vám všem moc poděkovat za Vaši účast, přišlo Vás hóóóóóódně. Kdo tam byl, tak ví jakou frontu si musel vystát, ať už chtěl cokoliv. Když jsem před dvěma lety poprvé udělala pohádkovou cestu, přišlo asi 120 dětí, letos jsem se připravila na 150, ale dětí přišlo jednou tolik...Počet dětí, kteří šli pohádkovou cestu byl 289!!!
Musím ještě jednou poděkovat všem, kteří byly na jednotlivých stanovištích: svým dětem Klárce a Báře , dále pak Kice, Valče, jejich mamce Katce, Pavle a její dceři Zdence, Michalovi , Kubovi, Honzíkovi, Míše a Terce, Robinovi, Nikče a Martínce, bez nich by pohádková cesta nebyla. A nesmím zapomenout ani na ty, kteří se o Vás starali v rámci pití a jídla.
Doufám, že se Vám u nás líbilo, že zážitek z pohádkové cesty byl pro deti víc, než unavné horko a čekání...
A pokud budete chtít, zastavte se na naši pohádkovou cestu zase za 2 roky.
Lenka

Sportovní Klub Lošov

Svolinského 22/65
Olomouc - Lošov, 783 51
SKLosov@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode